Esimerkkejä työyhteisöistä

Valmet Rautpohja - paikallisjohto sitoutunut kehittämään fiksua työmatkaliikkumista

Valmet Rautpohja on edistänyt fiksua työmatkaliikkumista toimipisteessään tavoitteellisesti ja määrätietoisesti. Paikallisjohto on sitoutunut kehittämään fiksua liikkumista ja vienyt toimenpiteitä ja vaativia muutosprosesseja eteenpäin aktiivisesti yhdessä suunnittelutyöryhmän kanssa. Valmet aloitti työskentelyn kartoittamalla työmatkaliikenteen nykytilan henkilöstökyselyn avulla vuonna 2016.

Lue lisää


1.8.2017 Kestävä liikkuminen rakentaa Kevan brändiä

Keva on tukenut fiksua työmatkaliikkumista jo pitkään. HSL:n hanke tarjosi mukavan mahdollisuuden nostaa työmatka- ja muun liikkumisen merkityksen Kevan sisäiseen keskusteluun.

Lue lisää


Pyörällä pääsee ja tulosta tulee

Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Helsingissä toimiva Arkkitehtipalvelu on saanut henkilöstönsä lihasvoimin liikkeelle töihin. Aamut työpaikalla käynnistyvät tehokkaasti, kun sinne tupsahtaa rentoa ulkoilman herättämää porukkaa työn ääreen.

Lue lisää


Työsuhdematkalippu kertoo vastuullisuudesta

- Fiksun liikkumisen vastuullisuusnäkökulma oli meille tärkeä syy lähteä miettimään työsuhdematkalippujen hankkimista. Olemme Helsingissä toimiva viestintätoimisto, joten helsinkiläisen kaupunkikulttuurin edistäminen myös liikkumisen keinoin on meille tärkeää, toteaa toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila Ahjo Communications -yhtiöstä.

Lue lisää


Viisas työmatkaliikkuminen on osa Eteran yrityskulttuuria

Eläkevakuutusyhtiö Etera on paitsi eläketurvan myös työkyvyn asiantuntija. Yhtiölle on luontevaa kannustaa omat työntekijät liikkumaan fiksusti. Viisas työmatkaliikkuminen onkin osa Eteran yrityskulttuuria.

Lue lisää


If Vahinkovakuutusyhtiö panostaa työmatkaliikkumiseen

If Vahinkovakuutusyhtiössä halutaan kannustaa työntekijöitä tekemään työmatkat terveellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Työntekijöiden hyvinvoinnin lisäksi kestävään liikkumiseen kannustaminen vaikuttaa positiivisesti myös yhtiön työnantajamielikuvaan.

Lue lisää