Uutiset

Työmatkojen joukkoliikenteen tukeminen on fiksua ja helppoa

Työnantaja voi monella tapaa tukea joukkoliikenteen käyttöä työmatkoilla. Mahdollisuuksina ovat esimerkiksi aulatilojen aikataulunäytöt, työsuhdematkaliput ja räätälöinnit paikallisen joukkoliikennetoimijan kanssa. Työsuhdematkalippu on helppo ja verotuksellisesti edullinen tapa tukea viisaita työmatkoja.

Lue lisää


12.3.2018 Fiksusti töihin -webinaari 19.4.2018

Fiksuun työmatkaliikkumiseen kannustaminen tuo työnantajalle kustannussäästöjä ja edistää ympäristö-, vastuullisuus- sekä työhyvinvointitavoitteiden saavuttamista. Lisäksi se tekee hyvää organisaation imagolle ja toimii rekrytointivalttina.

Lue lisää


5.3.2018 Kestävä työmatka on investointi

Työmatkat voivat olla työntekijälle ja työnantajalle yllättävä kuluerä – vaikka sitä ei tule ajatelleeksi. Suomessa keskimääräinen työmatkan pituus on 12 kilometriä. Aikaa matkan tekemiseen käytetään noin 45 minuuttia. Mitä jos työnantaja tekisi investoinnin tähän matkaan ja nauttisi sen tuomasta tuotosta?

Lue lisää


1.3.2018 Kestävää liikkumista edistetään monella tasolla

Liikennevirastossa tehdään paljon työtä pyöräilyn ja kävelyn edistämiseksi. Kestävän liikkumisen asiantuntijat Maija Rekola ja Tytti Viinikainen avasivat aihetta. He haluavat herätellä ihmisiä ajattelemaan arjen valintojaan – mahdollisuudet kävelyyn ja pyöräilyyn osana matkaketjuja parantuvat koko ajan.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat